Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2021
Viața Orașului

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu? Share Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?


Pe final, calendaristic, de vară, ne bucurăm de cel mai important eveniment cultural al Sibiului: festivalul de teatru – FITS. Teatrul, artiștii și publicul cuceresc orașul timp de 10 zile. Chiar dacă pare că nimic altceva nu se mai întâmplă în această perioadă prin oraș, totuși avem și alte posibilități de petrecere a timpului liber.

 

Transilvania Balloon Fiesta

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?

Magia muzicii și a baloanelor cu aer cald ajunge la Sibiu, în perioada 26 – 29 august, pe câmpul de la intrarea în Ocna Sibiului. Aproximativ 15 baloane cu aer cald vor ridica publicul spre cerul albastru la aproape 1.000 de metri, de unde vor putea admira cele mai frumoase priveliști și asculta muzica live setată de DJ Adrian Eftimie. Pe scurt, vă așteaptă o petrecere unică la înălțime. Cei care-și doresc adrenalină maximă, au ocazia să încerce un salt Bungee Jumping din balonul cu aer cald ancorat. Nici saltul cu parașuta nu e de ratat, fiind disponibil pe întreaga perioadă a evenimentului. Pentru cei mici vor fi ancorate baloane cu aer cald într-o zonă limitată, care vor urca până la între 5 și 30 de metri. Distracția nu lipsește nici de la sol. Bilete pe kompostor.ro.

 

Caelum Meditatio

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?

Când pui laolaltă versuri de Ezra Pound traduse de Radu Vancu, dar și pe baritonul Bogdan Harald și pe Crocodile Paradox la chitară electrică, nu poate rezulta decât un performance muzical cu Claudiu Fălămaș. De neratat marți, 24 august, ora 19, la Grădina BIS.

 

Shakespeare – Bach

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?

Unul dintre cele mai așteptate spectacole din cadrul FITS: ”Shakespeare – Bach / Le Main du Temps”, care le aduce pe aceeași scenă pe actrița Charlotte Rampling și violoncelista Sonia Wieder-Atherton, va avea premiera la Sibiu, joi, 26 august, ora 19, la TNRS.

 

Holzstock Festival

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 august, la Sibiu?

Cea de-a șaptea ediție Holzstock Festival va avea loc în perioada 20 – 22 august, la Biserica fortificată din Hosman, Sibiu. Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman, dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. La toate acestea se adaugă concertele live ale trupelor Viața de Vie, Robin and the Backstabbers, The Different Class, Wild Child și mulți alții. Bilete pe entertix.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută