Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/08/2021
Film Viața Orașului

Festivalul de film Science Fiction și Fantasy “The Galactic Imaginarium”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Festivalul de film Science Fiction și Fantasy “The Galactic Imaginarium” Share Festivalul de film Science Fiction și Fantasy “The Galactic Imaginarium”


La festivalul de film Science Fiction și Fantasy, “The Galactic Imaginarium”, care va avea loc în 15-19 septembrie la Dumbrăvița, Timiș, una din categorii în care au fost înscrise filme în festival este comedie/parodie (Science Fiction sau Fantasy). 

Festivalul de film Science Fiction și Fantasy "The Galactic Imaginarium"

Pentru a amorsa atmosfera de veselie și bună dispoziție din festival, organizatorii lansează un concurs de meme cu teme din filme Science Fiction și Fantasy. O memă este o idee, de obicei hazlie, materializată într-o imagine, un clip sau un text, care se răspândește prin intermediul internetului. Aceste meme sunt create de fani și folosesc imagini din filme sau producții de televiziune cunoscute de un public larg, în cazul nostru, de fanii unor filme și seriale SF.

Concursul presupune trimiterea de meme prin email, către organizatori, până în data de 25 august. Până în 31 august vor fi selectate acele meme care vor participa la concurs, care vor fi postate pe conturile de social media ale festivalului. Câștigătoare vor fi desemnate acele meme care au obtinut cele mai multe like-uri sau share-uri. Câștigătorii concursului vor primi bilete de participare la festival, valabile atât pentru participarea la locație, cât și pentru vizionarea filmelor prin platforma de streaming online a festivalului.

Detalii despre concurs pot fi consultate aici.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută