Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 31/07/2021
Film

August la AXN

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii August la AXN Share August la AXN


A doua tinerețe (Bloom) și Șarlatanul (Shut Eye) continuă cu sezoane noi în ultima lună de vară la AXN. 

August la AXN

A doua tinerețe (Bloom) – premiera sezonului 2, din 23 august,

lunea, ora 23.00, cu Jacki Weaver, Phoebe Tonkin, Bryan Brown și John Stanton

August la AXN

Un miracol sau un blestem? Sezonul doi din A doua tinerețe promite a fi la fel de captivant, jucăuș și emoțional pentru telespectatori. Povestea misterioasă și inexplicabilă a “fântânii tinereții”, care a transformat viața unei mici comunități, după ce a fost afectată de o inundație devastatoare, continuă. Timpul a trecut, viețile personajelor și-au urmat cursul și vestea despre acest „miracol” s-a răspândit peste granița micului oraș, iar unii localnici speră că au văzut ultimele consecințe ale acestei plante fenomenale, dar și distrugătoare. Însă, atunci cînd mai mulți străini curioși sosesc, o bătălie între știință și credință izbucnește. Totodată, cu toții descoperă proprietățile celei de-a doua generații din planta magică, care par a fi și mai formidabile și de nerefuzat.  

August la AXN

Șarlatanul (Shut Eye) – premiera sezonului 2, din 17 august,

marțea, episoade triple, de la ora 21.00, cu Isabella Rossellini, Jeffrey Donovan și Kadee Strickland

August la AXN

În sezonul 2, Șarlatanul Charlie Haverford continuă să aibă viziuni, care îi aduc noi revelații.  Finalul primului sezon a lăsat familia Marks în haos – Charlie și Linda le-au furat 1, 7 milioane de dolari, Fonso este un renegat de întreaga comunitate, iar Rita este arestată și încarcerată în locul fiului său. O nouă viziune îl convinge pe Charlie să returneze banii familiei Marks, ceea ce duce la reluarea vechilor obiceiuri – prezicerea viitorului. Rita încearcă să își construiască o reputație în închisoare și, în același timp, își joacă toate cărțile pentru a ajunge la o înțelegere cu autoritățile pentru a nu fi acuzată de uciderea unui rival.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.