Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 28/07/2021
Film TV

Săptămâna „letală”, în august la TNT

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna „letală”, în august la TNT Share Săptămâna „letală”, în august la TNT


Prima săptămână a lunii august stă, la TNT, sub semnul acțiunii. Actorii Mel Gibson și Danny Glover sunt protagoniștii celor patru lungmetraje din seria „Armă mortală/ Lethal Weapon”, care vor fi difuzate în perioada 2 – 8 august, în fiecare seară.

Săptămâna „letală”, în august la TNT

Regizate de regretatul Richard Donner, filmele prezintă, cu umor și numeroase cascadorii, rezolvarea unor cazuri importante – de la prinderea unor traficanți de droguri și a unor polițiști corupți la urmărirea unor diplomați și agenți străini care iau parte la activități ilegale.

Mel Gibson este Martin Riggs, un polițist nonconformist, care nu se teme de pericol. Danny Glover joacă rolul Roger Murtaugh, agent cu experiență, aproape pensionat, care urmează procedurile ca la carte.

Săptămâna „letală”, în august la TNT

În „Armă mortală” (1987), ei devin parteneri și se văd nevoiți să lase deoparte neînțelegerile pentru a putea prinde o bandă de traficanți de droguri.

Filmul, cu succes important la public, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun sunet” a premiilor Oscar.

Pentru „Armă mortală 2” (1989), protagoniștilor li se alătură Joe Pesci. El joacă rolul unui martor cheie într-un proces împotriva unor mafioți. Riggs și Murtaugh trebuie să îl protejeze în timp ce sunt pe urmele unor diplimați sud-africani care se folosesc de imunitate pentru a se angaja în activități infracționale.

Săptămâna „letală”, în august la TNT

„Armă mortală 3” (1992) are în prim-plan polițiștii corupți. Cei doi parteneri urmăresc un fost ofițer LAPD care se folosește de cunoștințele despre procedurile poliției pentru a fura și vinde către bande locale arme și muniție confiscate.

Rene Russo își face acum debutul în serie, ea jucând rolul Lorna Cole, sergent și iubită a lui Riggs.

Crizele personale și vârsta își pun amprenta pe cei doi polițiști în al patrulea film din franciză, lansat în 1997. Ei se confruntă cu agenți chinezi periculoși care încearcă să își elibereze din închisoare foștii lideri și să îi readucă în țară. Distribuției se alătură, între alții, Chris Rock și Jet Li.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.