Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 19/07/2021
Film

„G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini Share „G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini


Universul cinematografic al francizei „G.I. Joe” este în plină dezvoltare, cu o acțiune pregătită să ia cu asalt cinematografele și cifrele de box office odată cu întoarcerea la originile poveștii care a cucerit milioane de fani SF din întreaga lume.

„G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini

Al treilea film din universul seriei – Snake Eyes: G.I. Joe Origins – va avea premiera în cinematografele românești pe 23 iulie 2021, iar pasionații de adrenalină și aventură sunt nerăbdători să afle care este povestea de viață a personajului misterios pe care l-au urmărit în celebrele filme precedente ale seriei: „G.I. Joe: Rise of Cobra” (2009) și „G.I. Joe: Retaliation” (2013).

„G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini

Lungmetrajul îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile unui clan japonez numite Arashikage, după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Dar, când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

„Când ajungi în Japonia, există o anumită energie pe care o preiei dacă ești acolo. Sunt foarte bucuros că publicul vede ce construim. Este o piatră de hotar în universul G.I. Joe”, a transmis actorul Andrew Koji într-un featurette al filmului.

De-a lungul timpului, G.I. Joe a devenit un adevărat erou american. Fiecare film lansat în cadrul francizei este un clasic al genului, bazat pe unica premisă „binele triumfă întodeauna asupra răului”. 

„G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini

Cu un scenariu scris de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse, dintr-o poveste de Spiliotopoulos, Snake Eyes: G.I. Joe Origins marchează începutul unei noi ere a universului cinematografic „G.I. Joe” și promite o serie de aventuri captivante pentru faimoșii supereroi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.