Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2021
Artă & Cultură / Teatru

Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invită copiii la Teatrul de vară Herăstrău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invită copiii la Teatrul de vară Herăstrău Share Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invită copiii la Teatrul de vară Herăstrău


Teatrul Stela Popescu invită copiii la stagiunea estivală din Teatrul de vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase pentru a vedea  duminică, 18 iulie, ora 10, spectacolul Revolta poveştilor.

Spectacolul Revolta poveștilor de Sînziana Popescu, în regia lui Tony Adam. Revolta Poveștilor este o piesă care vrea să arate atât copiilor cât și părinților că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și iubite. Altfel, toate personajele cu care noi, adulții, am copilărit se revoltă, se urâțesc și devin anacronice. Cine rezolvă problema ? Tot niște copii care, atrași în lumea cunoașterii și imaginației, restabilesc ordinea și salvează de la uitare emoțiile întâlnirii cu personajele de basm. Revolta Poveștilo – o producție a Teatrului Stela Popescu pentru publicul tânăr, este o poveste terapeutică  care ne îndeamnă să medităm asupra mesajului pe care îl transmite.

Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invită copiii la Teatrul de vară Herăstrău

Regizorul Tony Adam a făcut echipă cu scriitoarea Sânziana Popescu, scenograful Cristian Marin și coregrafa Ioana Macarie şi au dat viață unei poveşti amuzante, sensibile și pline de nostalgie în care se intersectează Vrăjitorului din Oz, Scufița Roșie, Făt Frumos, Cenuşăreasa, Capra cu trei iezi și nu numai. 

Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invită copiii la Teatrul de vară Herăstrău

  • Parteneri media : Radio România Cultural, România TV, agenţiadecarte.ro, Ziarul de București, mySTAGE.ro, Revista Vitrina cu poezii, Metropola tv, Zile și Nopți, ArtFM.
  • Biletele se pot cumpăra online, de pe platforma www.mystage.ro sau de la Teatrul de vară, în ziua spectacolului: https://www.facebook.com/events/873994073196131/
  • Organizator : Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul „Stela Popescu”
  •  Sponsori : InfoCons, DDS Diagnostic
  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.