Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/07/2021
Lifestyle

Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la Brașov Share Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la Brașov


Qosmo este un hotel de patru stele, cu 133 de camere, fiind cel mai mare hotel construit la Brașov în ultimii 30 de ani. Unitatea hotelieră se întinde pe 12.000 de metri pătrați, investiția totală ridicându-se la 16 milioane de euro.

Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la Brașov

„O astfel de investiție de amortizează în zece ani de zile”, a explicat Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România. „Cartierul nostru își adaugă o nouă funcțiune extrem de utilă alături de cele deja cunoscute: retail, rezidential, office, servicii… și aventura continua la noi în Cartier.

Dezvoltarea proiectului Qosmo by Kronwell are la bază studiile efectuate, care au pus în evidență nevoia orașului de mai multe opțiuni de cazare de patru și cinci stele în contextul hotspotului turistic Brașov. Noi ne-am propus să completăm printr-o investiție consistentă eco-sistemul de servicii de cea mai bună calitate, atât pentru comunitatea orașului, cât și pentru cei pentru care Brașovul este o destinație. Salut strategia autorităților locale orientată către un Brașov verde și turistic, precum și deschiderea iminentă a aeroportului, care in mod cert vor adăuga plus valoare orașului și întregii regiuni”, a mai precizat Tatian Diaconu. 

Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la BrașovTatian Diaconu, CEO Ceetrus România

„Suntem onorati de decizia Ceetrus de a se îndrepta spre un brand hotelier independent, brașovean, care a crescut ca notorietate prin dorința de a depăși așteptările clienților. Cu o investiție și un concept 100% românești, încă din anul 2012, Kronwell Brașov Hotel, și-a dobândit recunoașterea la nivel la nivel național și international prin numeroase distincții și premii acordate conceptului, serviciilor, facilităților și echipei, astfel încat echipa a ales să pornească la drum, alături de Ceetrus, în aceasta nouă și frumoasă provocare a hotelului Qosmo. Ambasadori ai echipei noastre, cu suflu nou și o nouă uniformă, au creionat atent un nou produs pe piața locală, gândit a fi o interacțiune dinamică între design, facilități, servicii și atmosferă. Vom depune aceeași energie și pasiune în a personaliza fiecare experiență a oaspeților Qosmo, fie aceasta în scop de afaceri sau leisure”, a arătat, la rândul său, Daniel Popescu managerul Qosmo Brașov Hotel.

Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la BrașovDaniel Popescu managerul Qosmo Brașov Hotel

Ceetrus, dezvoltatorul Cartier Coresi

Ceetrus a luat ființă în România în ianuarie 2012 și deține un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național și proiectul cu funcțiuni mixte Cartier Coresi – cel mai mare proiect de regenerare urbană din țară. Cartier Coresi integrează unitatea celor trei enități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Scopul nostru este ca acesta să devină un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor. Proiectul Coresi, dezvoltat pe 120 de hectare, reunește zilnic, intr-un eco-sistem integrat, peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc Cartier Coresi, iar misiunea asumată de Ceetrus este de a dezvolta și anima cartierul în armonie cu orașul și cu regiunea prin îmbunătățirea mixului de funcționalități și de experiențe de viață în cartier în următorii ani.

Primul hotel al grupului francez Auchan a fost inaugurat la Brașov

Citește articolul complet pe BizBrasov.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută