Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Viitorii mari baschetbaliști se formează la Sibiu Summer Camp

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viitorii mari baschetbaliști se formează la Sibiu Summer Camp Share Viitorii mari baschetbaliști se formează la Sibiu Summer Camp


În perioada 19 – 24 iulie, la Sala Transilvania va avea loc Sibiu Summer Camp 2021, un camp specializat pentru copiii pasionați de baschet cu vârste între 8 și 18 ani. Se anunță o săptămână de antrenamente specifice, dar și activități despre pregătirea fizică sau alimentația sportivilor.

BC CSU Sibiu se implică constant în dezvoltarea abilităților tinerilor care își doresc să își perfecționeze calitățile de jucători de baschet, iar împreună cu renumita academie de baschet din Ludwigsburg, care a produs numeroase nume în baschetul internațional, pregătește un stagiu centralizat de pregătire menit să-i ajute să se dezvolte, să ia contact cu baschetul european și cu filozofia de pregătire a reputatei academii germane. Juniorii vor participa la 11 antrenamente specifice, susținute de antrenori specializați ai Porsche BBA Ludwigsburg, în colaborare cu cei ai Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu. Până în prezent au fost anunțați ca invitați Robert Geier, antrenor Porsche BBA, și Jannic Holzwarth, antrenor al grupelor de juniori ale Porsche Basketball Akademie. ”Sunt convins că tinerii baschetbaliști care vor alege să participe la acest camp, indiferent de clubul de la care provin, vor pleca de aici cu o experiență bogată”, susține Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută