Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2021
Viața Orașului

Ce ne place și ce nu ne place la parcările din Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ce ne place și ce nu ne place la parcările din Sibiu Share Ce ne place și ce nu ne place la parcările din Sibiu


Ne place

Ne place că, deși nu pare, sunt create mai multe locuri de parcare la o anumită perioadă de timp, mai ales în zone rezidențiale.

Ne place că au fost deschise centre de vaccinare în anumite zone, chiar dacă asta înseamnă reducerea numărului de locuri de parcare, astfel că și persoanele care sunt în trecere au posibilitatea să se vaccineze, dacă doresc, fără prea multe încurcături.

Ne „place” că ne e tare greu să ne gândim la lucruri care ne plac, din acest punct de vedere, și că mai multe sunt aspectele care nu ne plac.

Nu ne place

Nu ne place că, deși sunt puține locuri de parcare, administrațiile locală și județeană iau o parte din ele pentru mașinile de lucru, astfel că numărul este cu atât mai limitat.

Nu ne place că, acum că au fost rezervate anumite zone vaccinării, numărul locurilor de parcare s-a redus considerabil, iar șoferii, în loc să caute locuri libere, opresc mașinile absolut oriunde apucă, chiar dacă înseamnă inclusiv în zone în care încurcă traficul sau vizibilitatea.

Nu ne place că unele locuri de parcare sunt prost folosite de șoferi care, în loc să se parcheze lângă bordură, lasă mașinile inclusiv pe liniile trasate pentru bicicliști.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută