Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2021
Artă & Cultură / Performing arts Muzică Viața Orașului

Figaro Style – adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Figaro Style – adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini Share Figaro Style – adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini


Cea mai recentă premieră a TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII, Figaro Style, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini, revine cu două noi reprezentații pe scena Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, în zilele de sâmbătă, 26 iunie, ora 18:00 și duminică, 27 iunie. ora 11:00. Regia spectacolului îi aparține lui Dan Tudor, iar scenografia este creația Vioricăi Petrovici. Adaptarea muzicală este semnată de Ciprian Teodorașcu. La pian: Andrei Ștefan Racu

Figaro Style - adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

Din distribuție fac parte: Silviu Alexandru Mihăilă (Figaro), Andreea Bucur Blidaru (Rosina), Ciprian Mardare (Contele Almaviva), Iustinian Zetea (Don Bartolo), Sergiu Neamțu (Don Basilio), Camelia Cuzub (Berta), Bogdan Șerban (Fiorello), Doru Farmazon, Daniel Goliță, Octavian Iuga, Alexandru Mălăeru (soldați, servitori).

Varianta scenică a lui Dan Tudor, regizor de succes al genului comic, este ingenioasă și plină de rezolvări surprinzătoare. Povestea clasică prinde o viață nouă, rezultatul fiind un spectacol efervescent și plin de culoare.

Personajele arhicunoscute ale operei sunt prezentate într-o viziune originală, cu mult umor. Starea de somnambulism a îndrăgostiților Rosina și Almaviva și permanenta schimbare de situații, care mai de care mai amuzante, controlată de Figaro, contribuie din plin la crearea unei atmosfere de feerie comică.

Figaro Style - adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Palatului Național al Copiilor va funcționa la capacitate de 70%, cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public. Regăsiți regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor aici: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Ticketstore: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile). 

Durata: 1h, Vârsta recomandată: 7+

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută