Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2021
Muzică

Maximum Rock Festival 2021 – 11-12 septembrie la București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Maximum Rock Festival 2021 – 11-12 septembrie la București Share Maximum Rock Festival 2021 – 11-12 septembrie la București


Ne face o mare bucurie să vă anunțăm că, după lungi discuții și analize, atât cu managementul formațiilor, cât și cu instituțiile abilitate din România, noua dată pentru ediția MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2021 a fost fixată pentru 11-12 SEPTEMBRIE și va avea loc la ARENELE ROMANE DIN BUCUREȘTI.

 

FORMAȚIILE CONFIRMATE LA MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2021 

 

Formațiile reconfirmate pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL sunt: EPICA (Olanda), THERION (Suedia), ORPHANED LAND (Israel), SUBTERRANEAN MASQUERADE (Israel), RIOT MONK (România), LOCH VOSTOK (Suedia) și MAGNETIC(Bulgaria)

Din păcate, Devin Townsend și Katatonia nu vor participa la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca aceștia să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu ELUVEITIE și DIRTY SHIRT, două formații extrem de îndrăgite de publicul din România și nu numai!

Menționăm faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti Covid impuse de autoritățile abilitate din România, vom limita accesul publicului la 50 % din capacitatea locației.

Maximum Rock Festival 2021 - 11-12 septembrie la București

ABONAMENTE ȘI BILETE

Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le vor folosi pentru ediția din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022.

Deoarece această ediție este una specială (cu o capacitate redusă a publicului), vă sugerăm să achiziționați din timp abonamentele de festival rămase – disponibile (60 DE BUCĂȚI LA PREȚ PROMOȚIONAL!) prin AmBilet.ro – AICI .

Mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă și pentru încrederea acordată atât nouă, organizatorilor, cât și formațiilor participante!

Partener media: ROCK FM

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută