Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/05/2021
Zile si Nopti

Tură în Natură organizează un concurs pe traseul Emil Cioran. Câștigătorul va primi o bicicletă

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Tură în Natură organizează un concurs pe traseul Emil Cioran. Câștigătorul va primi o bicicletă Share Tură în Natură organizează un concurs pe traseul Emil Cioran. Câștigătorul va primi o bicicletă


În perioada 28 mai-25 iunie asociația Tură în Natură organizează concursul „Plimbă-te cu Bicicleta”. Obiectivul principal al concursului  este acela de a promova traseul cicloturistic Emil Cioran și lucrarea de artă modernă ”O Piatră între Cer şi Pământ”, realizată de artistul Ștefan Radu Creţu. Câștigătorul concursului va fi recompensat cu o bicicletă.

Doritorii vor trebui să parcurgă traseul cicloturistic Emil Cioran şi să îşi facă poze în care vor apărea alături de cele 7 panouri informative de pe traseu și o poză în fața lucrării ”O Piatră în Cer şi Pământ” din Rășinari. Pozele vor fi postate de fiecare participant pe profilul său de Facebook iar postarea trebuie să conțină tag către pagina de Facebook a asociaţiei @turainnatura. Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu utilizând site-ul random.org.

„Ideea de locomoție și mișcare este o importantă sursă de inspirație pe care am ales să o explorez  în variate aspecte. În primul rând studiez mijloacele naturale de locomoție, care implică mișcarea în toată diversitatea ei – terestră, acvatică, aeriană, și în același timp desfășor o analiză comparată cu  mijloace artificiale de locomoție. După multe încercări de a îmi motiva cercetările prin proiecte si realizări  personale, am început să folosesc mișcarea in variate proporții, legată de sursa de inspirație natural-artificiala. Am ajuns la niște sinteze pe care le exprim atât în forme bi cât și tri- dimensionale. Pentru a spori valoarea obiectivului, minimizarea si abstractizarea sunt de asemeni importante”, explică Ștefan Radu Crețu într-un comunicat de presă.

Premiul concursului este o bicicleta MTB, care va fi oferită de către compania Unimat. Câștigătorul va primi bicicleta în cadrul unui eveniment organizat în luna iunie în faţa lucrării ”O Piatră între cer şi Pământ” din faţa Căminul Cultural Răşinari.

Cei interesați să participe la concurs pot consulta Regulamentul concursului publicat pe website-ul asociației https://www.turainnatura.ro/ro/concurs-plimbate-cu-cioran-pe-bicicleta și pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/turainnatura.

Pentru detalii suplimentare pot contacta, de asemenea, adresa de e-mail info@turainnatura.ro .

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.