Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2021
Zile si Nopti

În ce stadiu a ajuns modernizarea noului stadion al Sibiului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii În ce stadiu a ajuns modernizarea noului stadion al Sibiului Share În ce stadiu a ajuns modernizarea noului stadion al Sibiului


Lucrările de modernizare ale noului stadion al Sibiului au ajuns în luna mai la 20%, ”în graficul propus” anunță firma de construcții. Dacă lucrările decurg în ritmul actual, din această lună vor putea începe și demararea lucrărilor de finisaje interioare.

Cu toate că vremea capricioasă și ploile dese din ultimele luni au fost mai degrabă potrivnice lucrărilor, ”șantierul a avansat foarte bine”, apreciază firma sibiană de construcții angajată să modernizeze noul stadion. Lucrările au început în luna septembrie a anului 2020, iar după 9 luni, șantierul a ajuns la 20%. Până în prezent a fost finalizată structura noii tribune oficiale, cea dinspre str. Octavia Goga. Structurile pentru peluza sud și peluza nord sunt aproape integral realizate și urmează să fie aduse în șantier pentru montaj. Până să vedem stadionul în forma sa finală, îmbrăcat integral în tablă, va mai dura însă ceva vreme pentru că ”nu vom putea monta tabla pe o singură clădire, ci pe tot stadionul odată”, explică constructorul. Conform termenului de finalizare, lucrările ar trebui să fie la stadiu de 100% la începutul anului 2023, însă respectarea termenului depinde de mulți factori: vremea din timpul lunilor de iarnă sau disponibilitatea anumitor materiale necesare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.