Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2021
Zile si Nopti

E sezonul ei: al limonadei

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii E sezonul ei: al limonadei Share E sezonul ei: al limonadei


Limonadă cu soc

E sezonul ei: al limonadei

Este cea mai gustoasă și răcoritoare băutură de vară. Avem nevoie doar de 200 ml zeamă de lămâie, două crenguțe de soc proaspăt, apă minerală sau plată și miere după gust. Amestecăm ingredientele și lăsăm limonada la rece pentru 30 de minute. Apoi o strecurăm și o savurăm.

 

Limonadă cu castravete

E sezonul ei: al limonadei

Aromată și ușoară, pentru această limonadă trebuie să amestecăm 1 castravete feliat cu o legătură mică de mentă proaspătă, 200 ml suc de lămâie, 1 litru apă și zahăr sau miere după gust. Menta și castraveții se mixează la blender, apoi se amestecă cu apa și îndulcitorul ales.

 

Limonadă cu căpșuni

E sezonul ei: al limonadei

Într-un blender se pun căpșunele, sucul de lămâie și zahărul și se amestecă până rezultă o mixtură omogenă și fină. Apoi se adaugă apă plată sau minerală până se obține textura preferată și se poate servi. În funcție de gradele din termometru, se poate adăuga și gheață.

 

Limonadă cu zmeură

E sezonul ei: al limonadei

Se blenduiește zmeura cu zahăr și suc de lămâie. Apoi se scurge amestescul și se aruncă semințele. Se pune la congelator 2 ore, după care se adaugă apă și se pune înapoi la congelator până a doua zi. Se servește după ce a stat 30-45 de minute la temperatura camerei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.