Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2021
Muzică

Ieși, Soare | Mădălina Pavăl lansează o poveste în două cântece

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ieși, Soare | Mădălina Pavăl lansează o poveste în două cântece Share Ieși, Soare | Mădălina Pavăl lansează o poveste în două cântece


Proiectul video duce mai departe colaborarea cu producătorul Alexei Turcan

După 13 luni de la ultimul concert alături de muzicienii cu care colaborează, Mădălina Pavăl lansează povestea în două cântece Ieși Soare pe 26 mai. Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, la  J’ai Bistrot București iar video-ul ce include două melodii cântate live în formula completă a trupei va putea fi vizionat de pe 27 mai pe canalul de Youtube Mădălina Pavăl Oficial.

 

După piesa Vino pân’ la București, lansată la finalul anului 2020, care i-a adus Mădălinei un început din punct de vedere profesional prin colaborarea cu producătorul Alexei Turcan (Travka/ Tomma Alistar), Ieși Soare prezintă noua formulă de 13 muzicieni și echipa care va face posibile de acum înainte proiectele derulate de Mădălina Pavăl.

Ieși, Soare | Mădălina Pavăl lansează o poveste în două cântece

Mai mult decât atât, Ieși Soare, inspirat dintr-o invocație copilărească din folclorul românesc, aduce și semnele încheierii unei perioade întunecate pentru artiști și le răsplătește reziliența și efortul de a nu lăsa să se stingă procesul de auto-cunoaștere, actul de creație și sentimentul de acasă pe care ți-l ofera acesta.

“33.696.000 de secunde. 561.600 minute. 9.360, 390 de zile. Sunt 13 luni de când nu am mai cântat. Când am simțit că nu mai putem, ne-am adunat și am reconstruit, bucățică cu bucățică, instrument cu instrument, partitură cu partitură. Am făcut ce ne place mai mult: am cântat!”, spune Mădălina.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.