Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra Share Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra


Dacă e 1 Iunie, atunci e Ziua Internațională a Copiilor, iar Teatrul Luceafărul e și mai animat decât în celelalte zile ale stagiunii. Din cauza restricțiilor sanitare (care limitează numărul de spectatori la 50 la sută din capacitatea sălii), practic toată săptămâna premergătoare (adică săptămâna în curs) propune în program  irezistibil:

– SCUFIȚA ROȘIE (marți, 25 mai, ora 17.30)

– URSUL PĂCĂLIT DE VULPE (miercuri, 26 mai, ora 17.30)

– PUNGUȚA CU DOI BANI (joi, 27 mai, ora 17.30)

– DE ZIUA LUI PINOCCHIO (vineri, 28 mai, ora 17.30)

– AMINTIRI DIN COPILĂRIE ( sâmbătă, 29 mai, ora 11)

– PRIVIGHETOAREA (duminică, 30 mai, ora 10)

– MOTANUL ÎNCĂLȚAT (duminică, 30 mai, ora 11.30)

Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra

Pentru a dărui bucurie și copiilor din centrele de plasament, artiștii de la Luceafărul îi vor avea ca invitați la un spectacol dedicat lor în exclusivitate: UN PEDAGOG DE ȘCOALĂ NOUĂ după I.L. Caragiale (luni, 31 mai, ora 11).

Marți, 1 Iunie, în foaierul teatrului va rula filmul realizat de video artistul Andrei Botnaru, ȘI NOI AM FOST COPII, cu imagini din copilărie și din prezent ale membrilor echipei artistice. Programul de spectacole al zilei va include POVESTEA CELOR TREI PURCELUȘI (ora 10) și VRĂJITORUL DIN OZ (ora 17.30). Bilete, la casieria Teatrului si https://www.bilet.ro/promoter/teatrul-luceafarul-iasi

Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra

Tot pe 1 Iunie, artiștii de la Luceafărul se vor afla și la Londra. Ca o continuare a îndelungatelor relații de colaborare dintre teatrul ieșean și Institutul Cultural Român Londra, acesta din urmă va difuza online din capitala Regatului Unit al Marii Britanii spectacolul PRINȚUL FERICIT după Oscar Wilde (cu subtitrare în limba engleză). “După cum se vede Brexitul nu constituie un impediment pentru noi, pentru producțiile noastre. Avem un parteneriat de cursă lungă cu ICR Londra, care, iată, continuă și în prezent. Spectacolul Prințul fericit este unul foarte modern, în tendințele estetice actuale, iar versiunea cu subtitrare în engleză îl face accesibil și publicului britanic, nu doar aceluia din comunitățile românești din Regat”, precizează teatrologul Oltița Cîntec, directorul artistic la așezământului ieșean pentru copii și tineret.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.