Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Teatrul Godot se redeschide pe 4 iunie la Palatul Bragadiru

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Godot se redeschide pe 4 iunie la Palatul Bragadiru Share Teatrul Godot se redeschide pe 4 iunie la Palatul Bragadiru


Godot Cafe Teatru devine Teatrul Godot și își va relua activitatea vineri, 4 iunie, în cadrul Palatului Bragadiru din București, pe Calea Rahovei 147-153. Teatrul Godot se redeschide, astfel, după o așteptare de trei ani, timp în care piesele sale au fost găzduite de spații alternative.

Teatrul Godot se redeschide pe 4 iunie la Palatul Bragadiru

Spațiul în care Teatrul Godot se redeschide, Palatul Bragadiru, va include o sală de teatru și de evenimente amplă, elegantă, un restaurant și o grădină spațioasă.

Teatrul Godot este un spațiu cultural aparte atât prin susținerea teatrului și artelor independente, cât și datorită conceptului de teatru de vară, ce amintește de celebrele grădini Union sau Oteteleşeanu, din Bucureștiul anilor 1900, dar și prin faptul că are propria trupă de actori, selectați printr-un concurs la care au participat 200 de artiști.

Teatrul Godot se redeschide pe 4 iunie la Palatul Bragadiru

Teatrul Godot va monta, în continuare, producții proprii, dar va găzdui, de asemenea, și piese invitate. Producțiile proprii și actorii Teatrului Godot au continuat să fie prezente în spațiul cultural românesc și în cei trei ani în care teatrul inițial, Godot Cafe Teatru, de pe Lipscani, a fost închis. Piesele au fost găzduite de alte spații culturale din București și din țară.

Weekend-ul de deschidere va fi marcat de trei piese de notorietate ale scenei de teatru independent, iar biletele vor fi disponibile pe site-ul Teatrului Godot:

4 iunie – Bullets Over Lipscani

5 iunie – Un bărbat și mai multe femei

6 iunie – Carpathian Garden

“Prin redeschiderea Teatrului Godot, continuăm să facem ceea ce am început în 2008, creând nu doar un spațiu teatral, ci un hub cultural care va susține multiple ramuri ale artelor independente: fotografie, pictură, sculptură, film, muzică – artele vizuale, în general, și, implicit, și artiștii – pe cei tineri în special – care le crează. Această redeschidere marchează consolidarea brandului Teatrul Godot ca teatru independent stabil, profesionist organizat, din dragoste de teatru și de actori, într-un spațiu elegant, sigur, din punct de vedere al sănătății și respectării normelor de sănătate în vigoare, cu respect pentru artiștii și publicul Godot.” spune George Remeș, managerul teatrului Godot.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.