Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2021
Zile si Nopti

FC Hermannstadt joacă returul barajului cu Mioveni ”acasă”, la Mediaș

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FC Hermannstadt joacă returul barajului cu Mioveni ”acasă”, la Mediaș Share FC Hermannstadt joacă returul barajului cu Mioveni ”acasă”, la Mediaș


Luni dimineață a avut loc tragerea la sorți a programării celor două meciuri din barajul pentru promovarea, sau menținerea în Liga I, dintre FC Hermannstadt și CS Mioveni.

Primul meci va avea loc sâmbătă, 29 mai, și se va juca în deplasare, la Mioveni, urmând ca returul, meci considerat de mulți ca decisiv, să aibă loc miercuri, 02 iunie, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș.

Orele de disputare ale celor două meciuri, tur-retur, vor fi stabilite de televiziunile deținătoare de drepturi TV. De asemenea, rămâne de văzut dacă federația va permite accesul spectatorilor pe stadioane la aceste două partide.

Cele două partide de baraj sunt speciale pentru clubul sibian mai ales că CS Mioveni este antrenată de Alexandru Pelici, fostul antrenor al FC Hermannstadt și omul de care se leagă cele mai mari performanțe ale clubului sibian.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că știe foarte bine ce se întâmplă la Sibiu, Alexandru Pelici este și un expert al promovărilor în Liga I. Dată fiind legătura specială între membrii staff-ului FC Hermannstadt și Alexandru Pelici, antrenorul Eugen Beza a declarat deja că ar fi preferat să evite Mioveniul la baraj.

”Alexandru Pelici este un om care știe cum gândim, un om care a demonstrat și anul acesta, la Mioveni, valoarea lui. Dacă soarta ne va pune față în față fiecare va face tot posibilul să câștige”, a spus Eugen Beza, la finalul partidei cu FC Argeș.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.