Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2021
Zile si Nopti

Biblioteca Județeană ASTRA a revenit la programul obișnuit de lucru cu publicul

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Biblioteca Județeană ASTRA a revenit la programul obișnuit de lucru cu publicul Share Biblioteca Județeană ASTRA a revenit la programul obișnuit de lucru cu publicul


Biblioteca Județeană ASTRA revine la programul obișnuit de lucru cu publicul, începând de marți, 25 mai. Aceasta poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 8 și 20.

Accesul se face în toate spațiile interioare destinate publicului (compartimente, săli de lectură, cabinete individuale de studiu, spații pentru activități culturale): sediul istoric (Corp A) – Str. George Barițiu, nr. 5; sediul nou (Corp B) – Str. George Barițiu, nr. 7; Filialele bibliotecii: Filiala Hipodrom (Str. Rahovei, nr. 14), Valea Aurie (Str. Luduș, nr. 9, bl. 31), Vasile Aron (Str. Semaforului, nr. 19), Filiala Bâlea (Str. Bâlea, bl. 9), Filiala Cisnădie (Str. Țesătorilor, nr. 6, Cisnădie).

Eliberarea Permisului de acces se realizează în cadrul Compartimentului Adulți (Sediul nou, etaj IV) și la sediile filialelor. Numărul locurilor din sălile de lectură este diminuat la 50% pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare.

Pentru a reduce timpul petrecut la birourile de operațiuni cu publicul, utilizatorii au posibilitatea de a solicita sau rezerva documentele necesare telefonic (nr. tel. 0269 210 551, 0269 215 775) sau on-line (e-mail: bibliosuport@bjastrasibiu.ro).

În egală măsură, resursele digitale și informațiile privind colecțiile și serviciile bibliotecii sunt disponibile online:

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do

https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib

http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/

https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/

https://www.instagram.com/bjastrasibiu/

https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A

Activitățile realizate în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară în conformitate cu măsurile sanitare și de protecție recomandate de autorități. În funcție de contextul epidemiologic și de recomandările oficiale, în programul și activitățile bibliotecii pot interveni modificări.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.