Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/05/2021
Film

HAPPYCINEMA deschide patru noi cinematografe în 2021 în România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii HAPPYCINEMA deschide patru noi cinematografe în 2021 în România Share HAPPYCINEMA deschide patru noi cinematografe în 2021 în România


Operatorul HAPPYCINEMA anunță deschiderea a patru noi locații anul acesta. În luna iunie, Happy Cinema Vaslui în Silver Mall, în iulie Happy Cinema Botoșani în Uvertura Mall iar spre finalul anului 2021 se vor deschide Happy Cinema în Colosseum Mall București și Happy Cinema Slobozia în Ialomița Shopping Center. HAPPYCINEMA® va opera 10 cinematografe până la finalul anului 2021.

HAPPYCINEMA deschide patru noi cinematografe în 2021 în România

,,Chiar dacă pandemia ne-a afectat puternic și am avut o scădere drastică a veniturilor, nu am renunțat niciun moment la planurile de extindere pe care le aveam și am pregătit asiduu aceste noi deschideri. Într-un moment în care la nivel mondial există cinematografe care au închis definitiv ca urmare a crizei sanitare, ne simțim bucuroși să putem relua activitatea și chiar să inaugurăm noi locații pentru spectatorii din România. Vom oferi în continuare servicii de calitate la prețuri accesibile”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

În Vaslui vor fi 2 săli cu 150 locuri, în Botoșani 5 săli cu 440 locuri, în Colosseum Mall București 7 săli cu 650 locuri iar Slobozia va avea 2 săli cu 100 locuri. Toate cinematografele au un design modern și sunt dotate cu echipamente digitale de ultimă generație. Investițiile în noile locații se vor ridica la peste 2,5 milioane de euro.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park).  Odată cu deschiderea noilor locații, HAPPYCINEMA® va aștepta publicul în 37 săli de cinema cu 4.051 locuri.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.