Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2021
Zile si Nopti

Care e prețul pe care l-ai plăti pentru un selfie perfect? Află răspunsul la Cinemateca Astra Film

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Care e prețul pe care l-ai plăti pentru un selfie perfect? Află răspunsul la Cinemateca Astra Film Share Care e prețul pe care l-ai plăti pentru un selfie perfect? Află răspunsul la Cinemateca Astra Film


27.05, ora 19, Cinemateca Astra Film

Mirror, mirror on the wall / Selfie sub cuțit

Sascha Schöberl • Germania, China • 2020 • 85’

 

Care este prețul pe care l-ai plăti pentru un selfie perfect?

 

Sinopsis:

Trăim într-o societate în care aspectul fizic și relația pe care o avem cu telefonul mobil ne conduc viața. Care este prețul pe care l-ai plăti pentru a atinge perfecțiunea?

Aceasta este întrebarea și mantra după care își ghidează viața un doctor estetician chinez, care a reușit prin intermediul social media să devină nu doar faimos, dar și un performance artist, difuzând live o serie de operații estetice. Autoproclamat artist, cu un cult al personalității foarte dezvoltat, doctorul Han consideră ca în mâinile lui corpul uman devine un obiect artistic. În timp ce pe masa de operație atingerea perfecțiunii este posibilă, aceeași perfecțiune este greu de atins în relațiile sale interumane, în special cu familia. O relație dificilă cu o mamă autoritară se transpune într-o relație la fel de dificilă și cu fiica lui de 17 ani care nu se încadrează în standardul său de frumusețe.

Un semnal de alarmă și o radiografie a efectelor pe care operațiile plastice le au nu doar asupra corpului, dar și asupra psihicului uman.

 

Trailer >>>> https://bit.ly/2SZuXtt

 

Proiecțiile Cinematecii Astra Film vor avea loc la sediul Astra Film din Sibiu, Piața Mică, nr. 11, locul în care se pun în vânzare biletele, cu 30 de minute înaintea fiecărei proiecții. Prețul unui bilet este de 10 lei (adulți) și 5 lei (elevi / studenți / pensionari). Accesul se face doar pe bază de rezervare la 0751166516 sau completând Formularul online.

Desfășurarea evenimentului, în perioada 27 mai – 24 iunie, implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.