Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2021
Zile si Nopti

Care e prețul pe care l-ai plăti pentru a fi iubit? – un documentar inedit care explorează monogamia, la Cinemateca Astra Film

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Care e prețul pe care l-ai plăti pentru a fi iubit? – un documentar inedit care explorează monogamia, la Cinemateca Astra Film Share Care e prețul pe care l-ai plăti pentru a fi iubit? – un documentar inedit care explorează monogamia, la Cinemateca Astra Film


17.06, ora 19, Cinemateca Astra Film

 

Monogamish / Monogamie

Tao Ruspoli • USA • 2017 • 73’

Care este prețul pe care l-ai plăti pentru a fi iubit?

În încercarea de a se vindeca după un divorț sfâșietor de actrița Olivia Wilde, regizorul independent și fiul unui prinț italian, Tao Ruspoli pornește într-o căutare care durează patru ani.

 Este posibilă o relație monogamă sau poliamorul poate fi un substitut viabil?

Discutând cu rudele apropiate, antropologi, artiști, filozofi, istorici, ajunge să descopere realitățile familiei sale netradiționale, dar chiar să chestioneze posibilitatea existenței unei relații monogame în contextul societății actuale.

Trailer >>>> https://bit.ly/3orX6oo

 

Proiecțiile Cinematecii Astra Film vor avea loc la sediul Astra Film din Sibiu, Piața Mică, nr. 11, locul în care se pun în vânzare biletele, cu 30 de minute înaintea fiecărei proiecții. Prețul unui bilet este de 10 lei (adulți) și 5 lei (elevi / studenți / pensionari). Accesul se face doar pe bază de rezervare la 0751166516 sau completând Formularul online.

Desfășurarea evenimentului, în perioada 27 mai – 24 iunie, implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.