Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/05/2021
Zile si Nopti

Un spectacol despre distrugerea parcurilor şi a spaţiului verde pe înţelesul copiilor se joacă în acest weekend la Teatrul Gong

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Un spectacol despre distrugerea parcurilor şi a spaţiului verde pe înţelesul copiilor se joacă în acest weekend la Teatrul Gong Share Un spectacol despre distrugerea parcurilor şi a spaţiului verde pe înţelesul copiilor se joacă în acest weekend la Teatrul Gong


Povestea din spectacolul „Prinţesele Spion” este una contemporană, autorii încercând să explice o problemă frecvent întâlnită în oraşele din România – distrugerea parcurilor şi a spaţiului verde – pe înţelesul copiilor.
 
Spectacolul este o modalitate performativă pentru activarea conştiinţei civice a copiilor în domeniul ecologic. Producţia afirmă dreptul parcului de a exista şi dreptul copiilor la spaţiul verde. 
 
Cu o folosire neaşteptată a spaţiului de joc, cu muzică ritmată şi personaje fantastice pe care copiii le vor îndrăgi, „Prinţesele Spion” îi vor ajuta pe cei mici să înţeleagă cât de important este un copac şi, totodată, să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile.
 
Spectacolul va avea patru reprezentații la Teatrul Gong:
 
21 mai, ora 18
 
22 mai, ora 11, ora 18
 
23 mai, ora 11

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.