Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2021
Artă & Cultură / Teatru Muzică Viața Orașului

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII prezintă Povestea Florii-Soarelui

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TEATRUL MUZICAL AMBASADORII prezintă Povestea Florii-Soarelui Share TEATRUL MUZICAL AMBASADORII prezintă Povestea Florii-Soarelui


În zilele de 22 mai, orele 18.00 si 23 mai orele 11.00 la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă seria de reprezentații live cu Povestea Florii-Soarelui, un musical plin de culoare, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic.

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII prezintă Povestea Florii-Soarelui

Spectacolul spune povestea unei iubiri greu încercate. Protagoniștii ei sunt strălucitoarea Luna, o fiică de împărat neasemuit de frumoasă și mândrul Soare, un fecior chipeș, harnic, întelept și plin de curaj. Despărțiți de puterea întunecată a unui prinț, care o dorea pe Lună de soție dar care fusese respins de aceasta, cei doi tineri suferă și luptă să se regăsească. Modesta și statornica Floare a Soarelui, răsărită pe locul unde fata de împărat a vărsat lacrimi fierbinți pentru iubitul pierdut, amintește de această dragoste, indestructibilă și imposibilă totodată.

Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Alis Gheorghe.

Reprezentațiile au loc în zilele de sâmbătă 22 mai, orele 18.00 și duminică 23 mai, orele 18.00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor. 

Parteneri media ai evenimentului sunt : Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, Ballet Magazine și GOKID.

Biletele pot fi achiziționate online pe wwwTicketstore.ro sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

Întrucât situația sanitară pe care o traversăm, în contextul pandemiei de COVID-19, impune reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, să vă informați asupra acestora și să le respectați: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid

Vă așteptăm cu drag la spectacolele TMA, în condiții de siguranță!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.