Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2021
Zile si Nopti

Documentarul „Una Primavera”, despre violența domestică, proiectat la Astra Film Cinema

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Documentarul „Una Primavera”, despre violența domestică, proiectat la Astra Film Cinema Share Documentarul „Una Primavera”, despre violența domestică, proiectat la Astra Film Cinema


Seria dedicată femeilor regizor, „Filmul documentar la genul feminin” continuă. Astra Film Cinema vă invită joi, 20 mai, de la ora 19:00 la proiecția filmului UNA PRIMAVERA, filmul de debut al regizoarei Valentina Primavera, premiat la ZagrebDox 2019.

În urma încă unui episod de violență domestică, Fiorella, mamă a trei copii,  se hotărăște să își părăsească căminul mult iubit după 40 de ani de căsătorie, începând o aventură imposibilă a emancipării.

Regizoarea Valentina Primavera, cu filmul de debut „Una Primavera”, reușește să se adâncească într-un subiect sensibil și personal, surprinzând o biografie plină de tensiuni și contradicții.

Familia rămâne cu o rană deschisă care nu poate fi vindecată în totalitate, dar reflecțiile despre trecut aduc totuși o cunoaștete mai bună a raporturilor inegale de forțe din societatea modernă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.