Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2021
Zile si Nopti

ULBS lansează un post de televiziune online cu știri de interes pentru universitate și discuții cu oamenii care dau viață instituții

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ULBS lansează un post de televiziune online cu știri de interes pentru universitate și discuții cu oamenii care dau viață instituții Share ULBS lansează un post de televiziune online cu știri de interes pentru universitate și discuții cu oamenii care dau viață instituții


Studenții și profesorii ULBS lansează ULBS TV, un post de televiziune online care va emite pe canalul YouTube al universității.

În continuarea eforturilor de până acum cu privire la dezvoltarea comunicării instituționale și a relațiilor cu comunitatea, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu lansează ULBS TV, un post de televiziune online care va emite pe canalul YouTube dedicat, disponibil la adresa: https://www.youtube.com/user/ULBSibiuTV.

Grila de programe include, pentru început, trei emisiuni: ULBS NEWS, ULBS PEOPLE și ULBS ALUMNI. ULBS NEWS este o emisiune de știri, care grupează informații de interes pentru comunitatea academică, dar care se adresează, în egală măsură și comunității, prin conținutul informațional propus.

ULBS PEOPLE este o emisiune care va aduce în prim plan studenții și profesorii universității. În interviurile acestei emisiuni vom cunoaște oamenii care dau viață universității, prin proiectele și activitatea lor. Căci bogăția cea mai de preț a unei instituții nu sunt zidurile între care își desfășoară activitatea, ci oamenii care o însuflețesc cu căldura și dăruirea lor.

ULBS ALUMNI reunește interviuri cu absolvenți ai universității, care vor vorbi despre parcursul lor educațional și profesional, despre experiențele și acumulările din timpul studiilor și de după finalizarea lor. Au venit. Au studiat. Au absolvit. Acum povestesc. Emisiunea grupează o serie de interviuri de poveste. Sunt poveștile foștilor studenți ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu care au reușit să devină nume de referință, nume respectate și apreciate în domeniile în care au decis să își desfășoare activitatea după terminarea studiilor.

Proiectul este dezvoltat și implementat cu ajutorul studenților ULBS de la diferite specializări, iar pentru studenții de la Jurnalism, implicați în el, va constitui și un prilej de formare și de efectuare a practicii de specialitate.

„Proiectul ULBS TV este foarte important pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Prezentarea știrilor de interes pentru universitate, precum și discuțiile cu oamenii care dau viață acestei instituții, ori interviurile cu absolvenții sunt ingredientele care vor face, sunt convins, ca acest proiect să fie unul de succes. În cadrul acestui proiect sunt implicați deja studenți și profesori de la mai multe facultăți ale universității și ne dorim să dezvoltăm echipa în viitor. Pe lângă beneficiile didactice și de dezvoltare a culturii noastre organizaționale, acest proiect are rolul de a ne apropia mai mult de comunitatea sibiană” a declarat prof. univ. dr. ing. Adrian PASCU, Prorector al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută