Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2021
Eat & Drink Viața Orașului

Cine e Chef Bogdan Câmpanu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cine e Chef Bogdan Câmpanu Share Cine e Chef Bogdan Câmpanu


Unul dintre cei mai renumiți bucătari din România vine la Piatra-Neamț. 

Cu o vastă experiență în lumea gastronomiei, moștenind plăcerea gătitului de la mama sa, dar și cu o dragoste imensă pentru arta culinară, renumitul bucătar Bogdan Cîmpanu este cel desemnat pentru a da startul bucătăriei Cocoşul de Aur.

În perioada care urmează Executive Chef Bogdan Cîmpanu, va definitiva noul meniu pentru evenimente și À la Carte. O nouă aventură culinară, răsfăț pentru pietreni și nu numai.

Cine e Chef Bogdan Câmpanu

“Eu mă axez acum pe bucătărie românescă reinterpretată, încerc să intru pe bucătăria modernă. Bucătăria românească interpretată înseamnă de fapt bucătăria românească mai de demult dar adusă la alt nivel, adică la trendurile internaționale care sunt acum pe piață”,

Bogdan Câmpanu, chef

botosaneanul.ro: “Bogdan Câmpanu este absolvent cu punctaj maximum al Horeca School, Cu o vechime de peste 20 ani în bucătărie, a contribuit la meniul si evenimentele a multor restaurante și pensiuni din Botoșani”

suceavalive.ro: “Prima școală din nordul Moldovei de perfecționare pentru bucătari îl are în spate pe executive chef Bogdan Cîmpanu, un profesionist desăvârșit care nu are secrete în bucătărie.”

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută