Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2021
Muzică

The Weeknd scrie istoria muzicii internaționale cu “Blinding Lights” – prima piesă din istorie care se menține 52 de săptămâni în Billboard Hot 100

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii The Weeknd scrie istoria muzicii internaționale cu “Blinding Lights” – prima piesă din istorie care se menține 52 de săptămâni în Billboard Hot 100 Share The Weeknd scrie istoria muzicii internaționale cu “Blinding Lights” – prima piesă din istorie care se menține 52 de săptămâni în Billboard Hot 100


La nici un an după lansarea albumului “After Hours”, The Weeknd mai doboară un record, mai bine zis creează unul nou. Hit-ul “Blinding Lights” este primul ce reușește mențină o piesă timp de un an, 52 de săptămâni, în Top 10 Billboard Hot 100.Până în prezent nicio piesă nu a mai reușit această performanță.

The Weeknd scrie istoria muzicii internaționale cu "Blinding Lights" - prima piesă din istorie care se menține 52 de săptămâni în Billboard Hot 100

Anul 2020 a fost cel mai bun an al lui The Weeknd până acum, iar printre acțiunile la care a participat enumerăm performance-ul de la Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA. După 2 ani de muncă la albumul “After Hours”, se poate spune The Weeknd a lansat unul dintre cele mai de succes albume din istorie. Proiectul muzical a fost presalvat de 1.02 milioane de utilizatori Apple Music, fiind un alt record absolut. În plus, în prima săptămână albumul s-a vândut în 440.000 de copii, fiind al patrulea album al lui The Weeknd ce debutează pe primul loc în SUA. În România, albumul “After Hours” este certificat cu 6 discuri de platină, fiind un imens succes.

The Weeknd a anunțat deja turneul oficial “After Hours”, care va avea loc în America de Nord și Europa. Experiența de la Super Bowl poate doar ne dea de înțeles cum va fi turneul pregătit de The Weeknd. Turneul va începe pe data de 14 ianuarie 2022 și se va termina pe 16 noiembrie 2022. În acest interval de timp, The Weeknd va avea 106 show-uri în peste 20 de țări. Datorită numărului mare de fani, The Weeknd va organiza mai multe concerte în același oraș, precum: Vancouver CA, Chicago US, Toronto CA, Boston US, Anaheim US, Los Angeles US, Miami US, New York City US, Copenhaga DK, Amsterdam NL, Londra UK, Paris FR, Lisabona PT, Milano IT, dar și alte multe locații din America de Nord și Europa. Pentru Super Bowl, The Weeknd a ajutat organizarea concertului cu 7 milioane de dolari din banii lui, pentru a putea crea o experiență unică.

Single-ul “Blinding Lights” a fost lansat pe 29 noiembrie 2019 și a adunat 51 certificări de platină în 12 țări și 6 certificări de diamant în 5 țări. The Weeknd a lansat și un remix împreună cu Rosalia, pe 4 decembrie 2020.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută