Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2021
Zile si Nopti

Teatrul de Balet Sibiu menține spectacolul „Barococo Party” în on-line

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Teatrul de Balet Sibiu menține spectacolul „Barococo Party” în on-line Share Teatrul de Balet Sibiu menține spectacolul „Barococo Party” în on-line


Teatrul de Balet Sibiu nu renunță la cadoul lunii martie – spectacolul de teatru-dans ”Barococo Party”, în regia lui Sergiu Anghel, programat inițial la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, și mută reprezentația în on- line, urmare a intrării orașului Sibiu în zona ”roșie” Covid.

”Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Sibiu, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, spectacolul Barococo Party din data de 17 martie, ora 19:00 de la Centrul Cultural Ion Besoiu va fi difuzat DOAR LIVESTREAM pe bază de bilet aici, https://www.entertix.ro/…/barococo-party-live-stream-17”, a anunțat Teatrul de Balet pe pagina de Facebook.

Pentru persoanele care au cumpărat bilete pentru reprezentația programată miercuri, contravaloarea biletelor cumpărate pentru sala de spectacol de pe platforma kompostor.ro va fi retururnată automat în cel mai scurt timp, iar pentru cele achiziționate de la Sediul Casei de Cultură a Municipiului, returnare se face în aceeași locație.

Spectacolul ”Barococo Party” va fi difuzat livestream pe platforma stream.entertix.ro în data de 17 martie, începând cu ora 19:00. Pe baza biletului, în valoare de 20 lei, publicul va acces la fimarea spectacolului timp de 72 ore.

Coregrafia, dramaturgia și regia lui Sergiu Anghel.
Actorii:
Iuliana Moise- Teatrul Național București
Natalie Ester- Teatrul Evreiesc de Stat
Eduard Adam- Teatrul Național București
Soliștii:
João Gomes – Jessica Arechavaleta – Adonis Corveas
Balerinii:
Alba Fernandez, Ayaka Nagai, Camille Texier, Gabriela Checo, Ellie Hennequin, Natalie Barbis, Tereza Dragomir, Marco Palamone, Antonin Faraut, Patricio Jaramillo.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută