Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2021
Zile si Nopti

Cocktail-uri fresh de primăvară

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cocktail-uri fresh de primăvară Share Cocktail-uri fresh de primăvară


Cherry Blossom Tini

Cocktail-uri fresh de primăvară

Dulce și delicat, cocktail-ul Cherry Blossom Tini e ideal pentru petrecerile de primăvară. Se potrivește de minune și la o cină romantică sau cu prietenii deoarece ingredientele de bază fac ”casă bună” cu o multitudine de alimente. Totuși, un meniu japonez e alegerea perfectă.

 

Hello Kitty

Cocktail-uri fresh de primăvară

Odată cu venirea primăverii și a temperaturilor mai ridicate, gândul ne fuge mai des la ingredientul care ne salvează în toiul verii: gheața. Hello Kitty e un cocktail cu trei ingrediente: Ty Ku Liqueur, un lichior neon verde, delicat și aromat, vodcă și limonadă. Și la nevoie: gheață.

 

Cape Samurai

Cocktail-uri fresh de primăvară

Lucrurile devin puțin mai … picante, atunci când vorbim despre acest cocktail. Conține vodcă, sirop de trandafir, ghimbir și wasabi, un mix pe cât de ciudat pe atât de surprinzător. Un cocktail aromat, dulce și picant, cu care îți poți începe în forță primăvara. E fantastic!

 

Green Giant

Cocktail-uri fresh de primăvară

Primăvara e în plină desfășurare și știi ce înseamnă asta: o mulțime de ingrediente noi și proaspete, numai bune de pus în cocktail-uri. Acest cocktail pe bază de vermut sec e înmiresmat cu suc fresh de lămâie, frunze de tarhon și păstăi de mazăre de zahăr. Un adevărat deliciu!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută