Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2021
Zile si Nopti

Noutate la Turul Ciclist al Sibiului 2021: competiție pentru amatori

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Noutate la Turul Ciclist al Sibiului 2021: competiție pentru amatori Share Noutate la Turul Ciclist al Sibiului 2021: competiție pentru amatori


Organizatorii Turului Ciclist al Sibiului, competiție programată în perioada 3-6 iulie 2021, propun anul acesta o cursă în premieră pentru amatori, pe traseul nordic al Transfăgărășanului, în Munții Făgăraș: ”O experiență unică, dură, dar spectaculoasă.”

Competiția destinată bicicliștilor amatori se va organiza pe un traseu spectaculos de 30 de km și ar urma să aibă loc în data 5 iulie, când plutonul profesionist ajunge la Bâlea Lac – Transfăgărășan Challenge. Competiția este deschisă tuturor celor care doresc să-și testeze limitele și să simtă adrenalina unei competiții reale, cicliști amatori din țară și străinătate, fiind disponibile aproximativ 250 de locuri. În concurs se pot înscrie atât bărbați, cât și femei, peste 18 ani, iar experința se anunță a fi unică. ”La prima ediție, Transfăgărășan Challenge promite să fie una dintre cele mai dure dar frumoase competiții cicliste pentru amatori din România. Deși are doar 30 de km, traseul propune o diferență de nivel de 1.487 de metri, de la start la finiș, și oferă o experiență unică: peisajul e spectaculos, cu creste golașe, văi adânci, căderi de apă și lacuri glaciare”, transmit organizatorii competiției. Cei interesați să participe la cursa amatorilor o pot face pe site-ul oficial al competiției: https://t-challenge.ro/.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută