Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2021
Muzică

„Concert de Ziua Femeii” – transmis online în luna dedicată eternului feminin de către Opera Națională București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Concert de Ziua Femeii” – transmis online în luna dedicată eternului feminin de către Opera Națională București Share „Concert de Ziua Femeii” – transmis online în luna dedicată eternului feminin de către Opera Națională București


Opera Națională București transmite online înregistrarea Concertului de Ziua Femeii în luna dedicată eternei muze a universului liric. Concertul a fost realizat în cadrul Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” în data de 8 martie 2021 și va fi transmis online joi, 11 martie, începând cu ora 19:00. 

„Concert de Ziua Femeii” – transmis online în luna dedicată eternului feminin de către Opera Națională București

Înregistrarea va fi oferită în regim gratuit pe canalul de Youtube al Operei Naționale București, în link-ul shorturl.at/axCD4 

Veți avea ocazia să ascultați o selecție de arii și canzonette dedicate tuturor doamnelor și domnișoarelor. Vocile masculine ale Operei Naționale București se reunesc pentru a celebra femeia. O seară de neuitat, dedicată eternului feminin. Concertul readuce în atenția publicului cele mai frumoase pagini muzicale în interpretarea soliștilor Iordache Basalic, Marius Boloș, Vasile Chișiu, Daniel Filipescu, Dan Indricău, Liviu Indricău, Andrei Lazăr, Daniel Magdal, Adrian Mărcan, Filip Panait, Lucian Petrean, Iustinian Zetea, acompaniați la pian de către Luminița Berariu și Ștefan Iliescu. Concept regizoral Alexandru Nagy. 

În program se vor regăsi arii celebre precum „Nessun Dorma” din opera „Turandot” de Giacomo Puccini, „Come Paride Vezzoso” din opera „L’elisir d’amore”de Gaetano Donizetti, „Fin ch’han dal vino” din „opera Don Giovanni” de Wolfgang Amadeus Mozart, canzonette precum „Torna a Surriento” de Ernesto de Curtis, „Santa Lucia” de Teodoro Cottrau, dar și cântecul napolitan „O sole mio” de Eduardo di Capua și Alfredo Mazzucchi și multe altele. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută