Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2021
Artă & Cultură / Art Expo

”4 Ages in Life”, o nouă expoziție la Muzeul Național Brukethal, se deschide vineri, 12 martie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”4 Ages in Life”, o nouă expoziție la Muzeul Național Brukethal, se deschide vineri, 12 martie Share ”4 Ages in Life”, o nouă expoziție la Muzeul Național Brukethal, se deschide vineri, 12 martie


Muzeul Național Brukethal vă invită să vă bucurați, începând cu 12 martie, de proiectul 4 Ages in Life, găzduit în sala de expoziții temporare a Muzeului de Artă Contemporană (strada Tribunei nr. 6.).

Expoziția, care va putea fi vizitată până la 25 aprilie 2021, aduce pe simezele reputatei instituții de cultură sibiene, lucrări de pictură și grafică semnate de artiștii: Andrei Szabó, Maria Modi, Andrea Bernath, Claudiu Doncuțiu.

Creat sub presiunea unui experiment și din dorința de a da naștere unui grup de artă și implicare în efervescența crescândă a orașului cetate, 4 Ages in Life se aventurează dincolo de granițele vizualului cochetând și cu arta lirică.

După zicala Your vibe attracts your tribe, dimensiunile vizuale explorate de cei patru au devenit teren de joacă și câmp de război pentru inspirația altora. Adepți ai poeziei și ai poveștilor precum: Ionuț Cheran, Gina Săndulescu, Corina Gruber, vor prezenta pe simeze și în catalogul de expoziție reflexii în proză, critică și vers despre cum s-au îmbinat vopsele și tușuri pe pânză ori hârtie, materializând: copilăria, adolescența, maturitatea, bătrânețea.

Plecând de la linia unui concept cu valențe de nuvelă romantică și cu iz de bildungsroman, expoziția va ghida publicul să se atașeze treptat, nostalgic și critic de arta celor patru: 4 vârste în viață, 4 artiști plastici, 4 stiluri diferite și încă tot pe atâtea dorințe de afirmare.

 

4 Ages in Life

Artiști: Maria Modi, Andrei Szabó, Andrea Bernath, Claudiu Doncuțiu

Locul de desfășurare: Muzeul de Artă Contemporană, strada Tribunei nr.6

Perioada 13.03 – 25.04.2021 (de miercuri până duminică în intervalul orar 9:00-17:00, ultimul bilet la 16:30)

Curator: Alexandra Gălăbuț

Colaboratori: Bogdan Runcan, Brai Ioan, Cristina Mihu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută