Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2021
Muzică Viața Orașului

Clasic e fantastic. Reluarea stagiunii CU PUBLIC

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Clasic e fantastic. Reluarea stagiunii CU PUBLIC Share Clasic e fantastic. Reluarea stagiunii CU PUBLIC


Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica. Reluarea stagiunii CU PUBLIC Sâmbătă, 6 martie, ora 11, Lecția de jazz. De primăvară…

 

Filarmonica „George Enescu” și Asociația „Clasic e fantastic” anunță reluarea concertelor în stagiunea 2020-2021. Ne bucurăm să vă putem invita, din nou, în Sala mare a Ateneului Român, în patru dimineți de sâmbătă din lunile martie, aprilie, mai și iunie. Din păcate, la dispoziția publicului stau doar 210 locuri. Pentru concertul din 6 martie ele vor putea fi cumpărate fie online fie de la casa de bilete a Filarmonicii începând cu luni, 1 martie, ora 12. 

Program 

Filarmonica George Enescu. Ateneul Român, Sâmbătă, 6 martie, ora 11 Concert CU PUBLIC

Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica. Lecția de jazz. De primăvară…

Irina Sarbu Quartet, La pian – Puiu Pascu. Invitați: Diana Suciu – saxofon, Florian Radu – trombon și Ana Parghel Sârbu. În program cantece pentru copii si lucrari de Gigi Gryce, Jon Hendricks, Charlie Parker, Duke Ellington

" "

Sponsorii stagiunii 2019-2020 : EY Romania, wipro, CBRE, RBC Romanian Bussines Consult, Centrul Național de Arta “Tinerimea Română”, Laboratoarele Remedia, Schoenherr, Fundația H.Mălineanu.

Bilete

Începând cu luni, 1 martie, biletele se pot procura:

  • Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secțiunea „Calendar“. Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute.

Începând cu marți, 2 martie, ora 12, biletele se pot pocura și:

  • De la Casa de Bilete a Ateneului Româ
  • Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
  • Telefon: 021.315.68.75
  • Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Intrarea la concert este permisă până la ora 10.50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută