Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2021
Zile si Nopti

Momente de o deosebită importanță culturală și diplomatică la Muzeul ASTRA: ambasadorul Israelului în România a luat la pas aleile muzeului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Momente de o deosebită importanță culturală și diplomatică la Muzeul ASTRA: ambasadorul Israelului în România a luat la pas aleile muzeului Share Momente de o deosebită importanță culturală și diplomatică la Muzeul ASTRA: ambasadorul Israelului în România a luat la pas aleile muzeului


Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a fost vizitat, zilele trecute, de ambasadorul Israelului în România, David Saranga. În cadrul întâlnirii, oficialul a luat la pas aleile muzeului și a discutat cu managerului instituției despre parteneriatele culturale.

“S-au scurs momente de o deosebită importanță culturală și diplomatică la Muzeul ASTRA! Ne-am bucurat astăzi de vizita Ambasadorului Israelului în România, Excelența Sa David Saranga. Alături de managerul instituției, Ciprian Anghel Ștefan, Excelența Sa a parcurs la pas aleile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Mai mult, acesta a vizitat câteva monumente funcționale expuse în muzeu, ca de pildă o școală din Țara Moților, veche de mai bine de 100 de ani. În tot acest timp, aici s-au purtat discuții despre parteneriate sustenabile în segmentul cultural, întrucât Excelența Sa este un real promoter al turismului și tradițiilor din țara noastră”, spun reprezentanții instituției culturale.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută