Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2021
Zile si Nopti

Sala Thalia din Sibiu, împodobită cu flori curgătoare donate de spectatori în schimbul unui bilet la concert, în luna martie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sala Thalia din Sibiu, împodobită cu flori curgătoare donate de spectatori în schimbul unui bilet la concert, în luna martie Share Sala Thalia din Sibiu, împodobită cu flori curgătoare donate de spectatori în schimbul unui bilet la concert, în luna martie


Fațada și terasele Sălii Thalia din Sibiu vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare oferite de spectatori care în schimbul florilor vor primi bilete gratuite la concertele organizate în luna marie de Filarmonica Sibiu.

Proiectul ”O floare pentru Thalia” este destinat comunității locale – spectatori sau agenți economici , care sunt provocați, astfel, să înfrumusețeze cu flori fațada și terasele Sălii Thalia, situată în centrul istoric al Sibiului.

”Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu – Thalia – muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere înseamnă ”cea veselă, cea înfloritoare”, am propus comunității sibiene acest proiect prin care fiecare din noi poate fi parte a renașterii și înfloririi spațiului cultural local. Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o mușcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele și fațada Sălii, contribuind astfel – asemeni Thaliei – la transformarea acestui spațiu într-unul vesel și înfloritor”, transmite Filarmonica de Stat Sibiu.

Programul proiectului ”O floare pentru Thalia” include 10 evenimente muzicale gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și femeia.

Primul concert simfonic al Orchestrei Filarmonicii Sibiu este programat în data de 4 martie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută