Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2021
Viața Orașului

Sonia’s Place – Un loc magic, fix în inima orașului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Sonia’s Place – Un loc magic, fix în inima orașului Share Sonia’s Place – Un loc magic, fix în inima orașului


Sonia’s Place e povestea noastră, a trei generații cu suflete colorate: Lidia, Mona și Sonia.???? Ne-am inventat și reinventat și am conceput ce e astăzi Sonia’s Place. Am pus suflet și iubire în munca noastră cu copiii și pentru copii.  Zâmbetul lor, al celor mici e terapia și fericirea noastră. Hai și tu în universul nostru, la Sonia’s Place!  

La Sonia’s Place asigurăm suportul emoțional de care au nevoie copiii în această perioadă și comunicarea eficientă copii- părinți- profesori, astfel încât adaptarea la schimbările care apar, să fie mai ușoară pentru toți cei implicați in procesul educativ.

 

La Sonia’ s Place punem accent pe conceptul de dezvoltare globală a copilului, în contextul în care, în societatea de azi, pregătirea copilului pentru școală și pentru viață trebuie să aibă în vedere nu doar competențe academice, ci, în aceeași măsură, capacități, deprinderi, atitudini care țin de dezvoltarea socio-emoțională, dezvoltarea cognitivă( găndirea divergentă, asocieri, corelații), dezvoltarea limbajului și a comunicării, capacități și atitudini în invățare( curiozitate și interes, inițiativă, creativitate.)

 

Centrul Sonia’s Place vine cu ateliere ingenioase, vesele și pline de culoare într-o atmosferă de poveste în care copilul își dezvoltă:

 

 • Creativitatea și imaginația-este un proces de învățare aparte, în care copiii au posibilitatea să își descopere pasiunile, să ia decizii și să se exprime liber.
 • Dexteritatea-copiii care sunt stimulaţi să-şi dezvolte motricitatea fină a mâinilor au parte de o dezvoltare mai rapidă a creierului. De aceea psihologii și pedagogii insistă pe activitățile care dezvoltă motricitatea pentru a-i ajuta pe cei mici să se dezvolte armonios, să aibă o gândire şi o imaginaţie bine dezvoltate.
 • Inteligența emoțională – este foarte important ca cel mic să-și conștientizeze propriile emoții și să descopere soluțiile practice de gestionare a emoțiilor .
 • Joc in aer liber -are un rol crucial in dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copilului.
 • Cititul – Prin intermediul poveștilor, copilul descoperă lumea. Prin lupta dintre bine și rău, copilul învață strategii de viață, descoperă consecințele unor fapte și atitudini și își însușește comportamente sociale pozitive.
 • Pictura-aici nu este vorba de talent, ci de creativitate, imaginație, comunicare, stimulate în primul rând prin joacă, dar și de alte abilități pe care copiii și le pot dezvolta prin pictură și desen: percepția vizuală, reprezentarea obiectelor din jurul lor, coordonarea motorie, încrederea de sine, atenția la detalii și exprimarea emoțiilor.

 

 

Copilul tău nu trebuie să fie nici cel mai deștept din lume, nici cel mai atletic, nici chiar cel mai frumos (deși este mereu…), trebuie doar să aibă un echilibru în toate. Un echilibru dat de părinte, de educatori, de cei cu care interacționează zilnic sau periodic. 

 

Programe :

 • Vârsta copiilor +2 (grupă 2, 3 copii)

Înainte de grădiniță! ????Un pas important este pregătirea copilului din punct de vedere cognitiv și al abilităților pentru colectivitate.

Marți, miercuri, joi: 10:00-11:00; 11:00-12:00; 12:00-13:00

 • vârsta copiilor +4 (grupă 5 copii)

Marți, miercuri, joi: 14:00-16:00; 17:00-19:00

 • Ateliere de engleză pentru copii (grupă 5 copii)

Sâmbătă și Duminică :09:00-11:00, 16:00-18:00

 

 • Lidia Petrica, Prof.pentru invățămăntul preşcolar
 • Mona Petrica, Prof. Psihopedagog
 • Avram Jessica Georgiana, masterandă in psihologie educațională și psihologie clinică

 

Contact : 0775 308 398

Str.Iuliu Maniu, nr. 7, Oradea

Facebook : @monasoniamaria16

Instagram: soniasplace1

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută