Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2021
Lifestyle Viața Orașului

Mioara Coroian – hair stylist, sfaturi și recomandări din domeniu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Mioara Coroian – hair stylist, sfaturi și recomandări din domeniu Share Mioara Coroian – hair stylist, sfaturi și recomandări din domeniu


Te salut.

 

Numele meu este Mioara Coroian și sunt hair-stylist. Meseria mea este un univers de creație și te invit să pășești în el.

" "

 

Am o pasiune pentru arta frumosului și pentru acea stare de bine pe care ți-o oferă o nouă culoare la păr, o tunsoare chic sau pur și simplu un styling perfect armonizat cu trăsăturile feței. Asta fac eu. Înfrumusețez chipurile femeilor care ne trec pragul zilnic.

Știu ce important este să te simți mereu frumoasă, îngrijită și să ai informația completă pentru a reuși acest lucru. Sunt aici să-ți ofer acea informație și să te ajut să ai mereu un păr frumos, sănătos care să-ți dea mai multă încredere în tine și să te bucuri de fiecare zi cu zâmbetul pe buze- mândră de look-ul tău!

 

Special pentru tine, am pregătit un prim subiect și sunt sigură că-ți va folosi în rutina de îngrijire!

 

Topicul de azi:

Folosim mască sau balsam dacă ni se îngrașă părul repede?

 

Vreau să știi că: părul tău are nevoie de hidratare continuă, indiferent dacă se îngrașă repede, sau nu. Agenții de degresare din șampon au proprietatea de a degresa, dar lasă cuticula deschisă și asta va permite altor impurități să pătrundă în interior. Acestea vor eroda structura firului de păr și ținuta lui în timp nu va fi una favorabilă. Părul își pierde luciul, devine casant și greu de pieptănat. În timp, se poate rupe mai ales dacă a fost supus și altor tratamente chimice(decolorări multiple) sau mecanice( placa, ondulator excesiv). Șamponul  are rolul lui, dar procesul de îngrijire trebuie sa  continue cu un produs care sigilează cuticula.

 

Deci da, folosim  mască sau balsam indiferent de tipologia scalpului(gras sau uscat) deoarece avem nevoie de un produs care să închidă și să sigileze cuticula deschisă de agenții de degresare din șampoane. 

Dacă scalpul tău are tendință de îngrășare precoce, aplici doar pe lungimi și vârfuri, dar nu sări niciodată peste această etapă. 

 

Nu uita că: folosind o rutină sănătoasă de îngrijire, vei avea un păr frumos și sănătos pe termen lung. 

 

FB: MC Beauty Studio

Instagram: mcbeautystudio.team

Str. Kiev nr. 8

0754 595 204

www.mcbeautystore.com

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută