Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2021
Lifestyle Viața Orașului

Metoda Shichida. Lider mondial în educație timpurie. Acum și în Oradea

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Metoda Shichida. Lider mondial în educație timpurie. Acum și în Oradea Share Metoda Shichida. Lider mondial în educație timpurie. Acum și în Oradea


 

Cum faci ca sămânța să se transforme în cea mai frumoasă floare? Cultivi cu iubire solul în care ea se dezvoltă.

Asemenea unei plante, sufletul unui copil înflorește când îi sădești în inimă iubire. Noi, cei de la Shichida România, credem că felul în care ne creștem azi copiii va da tonul în lume pentru următorii 20-30 de ani.

Dacă îi vom ghida să facă primii pași promovând pedeapsa, cuvintele autoritare, critica și competitivitatea, ignorându-le dezvoltarea inteligenței emoționale, lumea care-i înconjoară va fi guvernată de astfel de forțe. În schimb, dacă vom contribui cu iubire, încurajare și acceptare la mediul în care ei încep să prindă contur, să aibă propriile vise și să își pună în valoare individualitatea, le vom asigura un viitor luminos și plin de posibilități.

Într-o lume în care oamenii se întreabă de ce unii copii învață mai repede decât alții, Metoda Shichida vine să aducă un răspuns: IUBIREA. Copiii, precum orice altă creatură, se dezvoltă armonios prin iubire. Punând accent pe legătura părinte-copil, nevoile emoționale ale copiilor sunt satisfăcute, formându-se astfel o bază perfectă pentru consolidarea educației prin emisfera dreaptă.

Motivați de formarea unei noi generații de copii care va face din lume un loc mai bun, Shichida România a deschis primul centru în Oradea, în iunie 2020, Centru al cărui prag este călcat până în prezent de peste 80 de copii. Ambiția și curajul de a face schimbări semnificative la nivel educațional, angajamentul, competența și compasiunea definesc valorile și principiile promovate de Shichida România. Un copil care se va forma urmând Metoda Shichida va deveni adultul de mâine, echilibrat, independent și dornic să-și folosească aptitudinile unice în folosul societății.

Pentru anul în curs, obiectivele echipei Shichida sunt mărețe. Shichida România va pune bazele altor centre pe teritoriul țării, cel de-al doilea urmând a fi deschis în București. În curând, părinții vor avea posibilitatea de a descoperi tainele Metodei Shichida și mai multe detalii despre cum educația sufletului scoate la lumină geniul copilului prin intermediul primei cărți care va fi lansată în limba română. 

Facem o invitație părinților să contacteze echipa la numărul de telefon: 0359 170 327, pe adresa de email: contactoradea@shichida.ro sau să viziteze site-ul www.shichida.ro pentru mai multe informații legate de Metoda Shichida. 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută