Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 19/02/2021
Film / Streaming

Film gratuit pe Netflix

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Film gratuit pe Netflix Share Film gratuit pe Netflix


„The Trial of the Chicago 7” / „Procesul celor șapte din Chicago” este disponibil gratuit pe canalul de YouTube Netflix.

De la introducerea mea inițială în urmă cu paisprezece ani, relația mea cu povestea The Trial of the Chicago 7 s-a schimbat semnificativ. Când am început să filmăm iarna trecută, știam că povestea pe care o spunem nu era doar un capitol important al istoriei americane, dar și foarte relevantă pentru evenimentele actuale. Cu siguranță nu aveam nevoie să devină și mai relevantă, însă s-a întâmplat și acest lucru. Pentru a comemora aniversarea verdictului din acest proces istoric, am pus filmul la dispoziție pe YouTube timp de 48 de ore, începând de vineri, 19 februarie, la ora 10:00.

Pentru a ne aminti de adevărații patrioți care au inspirat o generație – de fapt, generații – să iasă în stradă și să susțină fundația Constituției noastre americane, împreună cu vocile curajoase care continuă să o facă astăzi. Este onoarea noastră să împărtășim povestea lor cu restul lumii. ” – Aaron Sorkin, scenarist și regizor ‘The Trial of the Chicago 7’/ „Procesul celor șapte din Chicago”

" "

Film gratuit pe Netflix

„The Trial of the Chicago 7” va fi disponibil pe canalul de YouTube Netflix pentru 48 de ore, din 19 februarie ora 10:00, până pe 21 februarie ora 9:59.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută