Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2021
Viața Orașului

Cherry on the World – Travel Blog recomandă: Dozsa Residence

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cherry on the World – Travel Blog recomandă: Dozsa Residence Share Cherry on the World – Travel Blog recomandă: Dozsa Residence


 

 

Dorești să îți surprinzi perechea cu un weekend romantic în doi? Dozsa Residence din Oradea ar putea fi locul perfect pentru asta.

 

Apartamentele de lux, cu un design modern și camere confortabile sunt echipate cu toate cele necesare pentru o ședere perfectă.

 

Relaxează-te în jacuzzi, la un pahar de vin sau șampanie, uitând de grijile cotidiene preț de o clipă sau citește o carte în livingul cosy și spațios.

 

Capacitatea camerelor este de 4 persoane, motiv pentru care acest loc este potrivit și pentru familii cu copii sau o escapadă cu prietenii, nu doar pentru cupluri.

 

Ambientul plăcut, curățenia desăvârșită, amabilitatea personalului și jacuzzi-ul încălzit la 36 de grade, te vor face să îți dorești să revii cu drag aici.

 

Apartamentele sunt situate într-un cartier liniștit, dar elegant la doar câteva minute cu mașina de zona verde a orașului. O scurtă călătorie cu mașina vă va duce în centrul orașului, unde puteți găsi multe oportunități de a savura o cafea de specialitate sau de a lua masa la unul dintre restaurantele din zona pietonală. 

 Cherry on the World – Travel Blog 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută