Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2021
Muzică Viața Orașului

Concert vocal-simfonic cu public și bilete la Filarmonica „George Enescu”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert vocal-simfonic cu public și bilete la Filarmonica „George Enescu” Share Concert vocal-simfonic cu public și bilete la Filarmonica „George Enescu”


Joi, 18 și vineri, 19 februarie 2021, de la ora 19.00, Filarmonica „George Enescu” programează un concert vocal-simfonic cu public, în interpretarea Orchestrei simfonice și a Corului Filarmonicii „George Enescu”, conduse de Iosif Ion Prunner. Programul este alcătuit din Serenada KV 101 de Wolfgang Amadeus Mozart, Valsurile ”Cântece de dragoste”, op. 52 de Johannes Brahms/Friedrich Hermann și Noapte transfigurată, op. 4 de Arnold Schoenberg. „Ne bucurăm să ne reîntoarcem în sala de concert, cu publicul alături. Ne era dor de publicul care a aplaudat în urale singurul cor din România care a cântat Simfonia nr.9 de Beethoven cu Filarmonica din Berlin și care a cântat Oedip la Londra, alături de London Philharmonic Orchestra. Suntem bucuroși să revenim alături de Orchestra Filarmonicii „George Enescu”, având în program și o lucrare de mare popularitate de Brahms”, a declarat Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului Filarmonicii „George Enescu”.

Concert vocal-simfonic cu public și bilete la Filarmonica „George Enescu”

Concert vocal-simfonic CU PUBLIC

Joi și vineri, 18 și 19 februarie 2021, ora 19.00

Ateneul Român

Orchestra simfonică și Corul Filarmonicii ”George Enescu”

Dirijor

IOSIF ION PRUNNER

Program

Wolfgang Amadeus Mozart

Serenada KV 101

Johannes Brahms/Friedrich Hermann

Valsurile ”Cântece de dragoste”, op. 52

Arnold Schoenberg

Noapte transfigurată, op. 4

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare, pentru fiecare concert, aproximativ câte 200 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporție de 30 la sută din capacitate.

Prețurile biletelor sunt: Categoria I: 75 lei; Categoria II: 70 lei

Ca și până acum, biletele se vor pune în vânzare în ziua de luni a săptămânii respective, de la ora 12.00.

Biletele se pot procura astfel:

– De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.

Telefon: 021.315.68.75

Online, accesand site – sectiunea „Calendar“. Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Pentru a susține activitatea Filarmonicii “George Enescu”, procesatorul de plăți nu percepe la acest concert comisionul de 5% din valoarea biletului.

Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18.50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută