Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2021
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online Share Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online


Râsul se întoarce la Teatrul Elisabeta! Vineri, 12 martie, ora 20:00, are loc premiera stagiunii online în parteneriat cu platforma online românească www.Cineclic.ro. Timp de 48h, veți putea urmări comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, disponibilă în format ultraHD.

Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este o comedie în regia lui Șerban Puiu, care de la premieră și până în prezent s-a jucat doar cu casa închisă, stabilind un record încă de la premieră, când biletele s-au epuizat în mai puțin de 24h. Comedia îi aduce pe ecranele dvs. pe actorii Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Lucian Ghimiși și Marcelo Cobzariu.

În cadrul proiectului Stagiune Online, Teatrul Elisabeta oferă în fiecare lună, pentru numai 48h, una dintre comediile sale de succes, disponibile exclusiv pe Cineclic. În prețul biletului intră nu doar producția lunii, ci și materiale realizate exclusiv pentru clienții platformei Cineclic.

Comedia “Dezbrăca-te, vreau să-ţi vorbesc!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, fiind jucată până în prezent în peste 22 de ţări precum SUA, Canada, Rusia, Franţa, Germania, Australia, Africa de Sud.

Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon.

De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând www.TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută