Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2021
Zile si Nopti

”Anul acesta nu am să îi cumpăr mamei flori”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Anul acesta nu am să îi cumpăr mamei flori” Share ”Anul acesta nu am să îi cumpăr mamei flori”


Bine că a trecut și Valentine’s Day. „Am bifat”, așadar, una dintre persoanele iubite din viața mea. Sincer să-ți spun, a fost mai ușor decât îmi închipuiam. Nu pentru că am stat să fac eu foarte mult research de săpat foarte creativ, ci deoarece am avut noroc să dau peste cei de la Sweetium și conceptul lor de „Comori”.

A, nu știi ce e aia o „Comoară” Sweetium?

E o cutie cu mega bunătăți dulci de „fericire”. Specialul din „Comoara” lor de Valentine’s Day, a fost conceptul de deserturi afrodisiace. Însă, de departe, favorita mea a fost cutia în care au venit cele 4 prăjituri exotice. Acela a fost elementul principal care mi-a surprins plăcut iubita. Probabil a crezut că îi fac cadou ceva bijuterii. Ei bine, nu au fost din aur, dar tot ca niște nestemate aș putea spune că au fost percepute.

Știi care a fost un alt lucru îmbucurător? Că am apucat să mănânc și eu trei lingurițe din „Îmbrățișare fierbinte de chili”. La restul prăjiturilor nu am mai apucat. S-au dus ca prin magie în ființa aia mică pe care o iubesc atât de tare. Așadar, am scăpat basma curată.

Azi-mâine vine 8 martie

Acum, va trebui să îi fac o impresie la fel de bună și „doamnei care m-a născut”. Îți dai seama că glumesc și o iubesc de nu-mi vine să cred. E „mami meu” drag și merită cel puțin la fel de mult precum „colega de apartament” (dacă vor citi apelativele mele, am să dorm două zile la Marcel). Și aici intervine din nou Sweetium pentru că i-am întrebat dacă nu cumva au în plan să facă o ediție specială de „Comoară” pentru Ziua Mamei. Spre bucuria mea, răspunsul a fost afirmativ și sunt deja pe ultima sută de metri cu finalizarea conceptului. Atâta liniște și pace nu am avut de foarte mult timp pe subiectul „atențiilor” de la începutul fiecărui an.

Sper că aceste rânduri să ajute și alți „nevoiași” care vor să facă impresie bună doamnelor din viața lor. Bazați-vă pe Sweetium din Sibiu când e vorba de cadouri dulci speciale.

Emil, savurator de Sweetium

Sweetium este un laborator de cofetărie din Sibiu, specializat în deserturi premium cu conținut scăzut de zahăr și ingrediente inovative.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută