Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/01/2021
Zile si Nopti

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a încheiat la egalitate meciul disputat împotriva echipei Chindia Târgovișt

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Echipa de fotbal FC Hermannstadt a încheiat la egalitate meciul disputat împotriva echipei Chindia Târgovișt Share Echipa de fotbal FC Hermannstadt a încheiat la egalitate meciul disputat împotriva echipei Chindia Târgovișt


Echipa de fotbal FC Hermannstadt a încheiat la egalitate meciul disputat joi seară, acasă la Mediaș, împotriva echipei Chindia Târgoviște. Scorul final a fost 1 la 1.

Meciul a avut de toate: pase de-a latul terenului, faulturi, trageri de timp, tribune goale și pase greșite. Din păcate, nici de la venirea lui Ciobotariu pe banca tehnică echipa Sibiului nu reușește să arate un fotbal de calitate. Dimpotrivă, deși meciul a fost considerat ”acasă”, oaspeții din Târgoviște au părut mai în largul lor, dovadă și faptul că au reușit să-și creeze mai multe ocazii de gol.

Scorul a fost deschis de Karanovic, în minutul 18, cu o reluare norocoasă după centrarea bună a lui Sântean. Chindia a egalat prin Căpușă în minutul 50, târgoviștenii revenind mai determinați de la vestiare.

În urma acestui rezultat FC Hermannstadt rămâne fără victorie de șapte etape și va avea o luptă grea pentru evitarea retrogradării.

În etapa următoare sibienii vor merge la Botoșani, echipă aflată în prima jumătate a clasamentului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută