Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/01/2021
Zile si Nopti

Ce ne place și ce nu ne place la patinoarele din Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ce ne place și ce nu ne place la patinoarele din Sibiu Share Ce ne place și ce nu ne place la patinoarele din Sibiu


Ce ne place

Ne place că sunt două locații disponibile, astfel încât doritorii să nu se înghesuie într-un singur loc. Avem de ales între Cisnădie și Sibiu, în locația din urmă fiind vorba chiar de patinoarul în aer liber de lângă parcul Sub Arini, o zonă cu o suprafață ofertantă, aflată în mijlocul naturii.

Ne place că există un patinoar acoperit, pe care îl putem alege mai ales în zilele cu o vreme mai puțin plăcută. Astfel, vântul sau ploaia nu ne vor ține departe de distracția de pe gheață. Este vorba despre patinoarul de la Cisnădie, care atrage an de an numeroși amatori ai sportului pe gheață.

Ne place că, spre deosebire de alți ani, anul acesta gheața este deosebit de îngrijită. Fiecare vizită la oricare dintre cele două patinoare a fost una plăcută, fără probleme cauzate de cratere în gheață.

 

Nu ne place

Nu ne place că deși este o regulă nescrisă pe care toată lumea ar trebui să o știe, există în continuare persoane care nu înțeleg să patineze într-un singur sens de mers și încurcă de multe ori „circulația”.

Nu ne place că deși se impune ca doar 10 persoane să fie în același timp pe gheață, lucrul acesta de cele mai multe ori nu este respectat. Astfel că, deși am putea în sfârșit să patinăm fără să ne înghesuim, uneori se simte de parcă nu ar fi pandemie.

Nu ne place că la Cisnădie nu există un loc separat pentru încălțat/descălțat, așa cum este cazul la Sibiu, unde există un cort special desemnat acestei activități. Astfel că uneori se poate întâmpla să se formeze mici aglomerări în zona biletelor, unde se plimbă, în același timp, cei pe patine.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută