Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2021
Zile si Nopti

ULBS construiește la Sibiu cea mai mare sală polivalentă din regiune

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ULBS construiește la Sibiu cea mai mare sală polivalentă din regiune Share ULBS construiește la Sibiu cea mai mare sală polivalentă din regiune


O sală polivalentă cu o capacitate de 4.000 de locuri și posibilitate de extindere la 5.000, teren de fotbal, terenuri de tenis, baschet, handbal, pistă de atletism va fi construită de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu pe un teren de 3 hectare din Șelimbăr.

Având o capacitate de 4.000 spectatori, sala care va fi dotată și echipată conform normelor sportive în vigoare va putea găzdui competiții sportive naționale și internaționale de handbal, baschet, volei, tenis, badminton, judo, fitness, culturism. Va fi și o sală de forță, zonă de recuperare fizică, cu saună, zonă de masaj, cameră anti-doping cu dotările necesare, cabinet medical și cameră de prim ajutor sau cameră de consultații. Complexul va suplini lipsa unei astfel de săli pentru studenții sibieni și pentru comunitate, polivalenta urmând să fie folosită și pentru simpozioane, manifestări științifice și sociale, concerte, festivaluri, expoziții sau târguri. Construcția care va întregi infrastructura universității sibiene va îndeplini două obiective extrem de importante: pe de o parte va constitui piatra turnantă a parteneriatului cu întreaga comunitate sibiană, iar pe de altă parte, va reprezenta un pilon de bază pentru dezvoltarea parteneriatelor regionale și naționale.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută