Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Comedia înapoi pe scenă!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Comedia înapoi pe scenă! Share Comedia înapoi pe scenă!


Teatrul de Comedie își așteaptă din nou spectatorii în sala de spectacol, începând cu primul weekend din luna februarie. Pentru că este luna îndrăgostiților și pentru că ne dorim să știe cât de mult ne-au lipsit, am programat două reprezentații dedicate iubirii, în mai multe ipostaze ale acesteia: sâmbătă 6 februarie, ora 19.00, spectatorii vor fi întâmpinați de DON JUAN după Moliere, regia Andrei și Andreea Grosu, iar duminică 7 februarie, ora 19.00, am programat o întâlnire DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian. Ambele spectacole vor fi prezentate în variante noi, adaptate pentru Sala Radu Beligan.

Comedia înapoi pe scenă!

Pentru că în tot acest timp ne-am creat o comunitate online, vom continua activitatea în acest mediu, unde publicul nostru va putea urmări seria de spectacole lectură și proiectul dezvoltat în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române, Revizitări ale marilor dramaturgi, ambele demarate de Ziua Teatrului, conferințele-dialog moderate de Octavian Saiu, cu invitați speciali din lumea teatrului, dar și continuarea serialului Meniul Zilei (Sketch Show).

Termenii care definesc premierele acestei stagiuni, aflate acum în pregătire, sunt reinventare, originalitate, inovație, reflectate în limbajul scenic, conceptul regizoral și scenografic și mijloacele de expresie. Formula propusă va oferi publicului o nouă perspectivă asupra echipei artistice a Teatrului. Vom reveni cu detalii pe site-ul nostru www.comedie.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută