Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 26/01/2021
Film TV

HBO pregătește un serial cu Harry Potter

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii HBO pregătește un serial cu Harry Potter Share HBO pregătește un serial cu Harry Potter


Vești bune pentru fanii magiei de la Hogwarts! Warner Bros. este în discuții pentru pregătirea unui viitor serial „Harry Potter” ce va fi difuzat pe HBO Max, conform Variety.

Zvonuri privind realizarea unui serial despre celebrul vrăjitor au apărut de mai mult timp, însă acum mai multe surse au declarat presei americane că au avut loc mai multe întâlniri cu scenariști, cu scopul de a aduce celebra franciză pe micile ecrane. Deocamdată, nu se ştie cine sunt acești scenarişti. 

Ar fi o surpriză fantastică pentru fanii să îi revadă pe celebrii actori Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint în rolurile care le-au adus faima.

Cele şapte romane „Harry Potter” scrise de J.K. Rowling au avut fost vândute în peste 500 de milioane de exemplare la nivel mondial şi au fost adaptate în opt blockbustere, fiind unele dintre cele mai populare în toată lumea.

VEZI ȘI: Mads Mikkelsen l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în Fantastic Beasts 3

Romanele au fost adaptate în opt filme, care au generat încasări de aproape 8 miliarde de dolari și au fost produse şi două continuări “Fantastic Beasts”, iar al treilea spinoff din cele cinci fiind programat să fie lansat în 2022.   

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută