Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/01/2021
Film / Streaming

Netflix lansează SKY ROJO

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Netflix lansează SKY ROJO Share Netflix lansează SKY ROJO


Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură. Aceasta este promisiunea Sky Rojo, noul titlu Netflix care va avea premiera la nivel mondial pe 19 martie. Primul sezon adoptă un format cu adevărat inovator pentru un serial de dramă, venind cu opt episoade de 25 de minute și cu un mix de genuri prin care Álex Pina și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel), creatorii săi, au tradus „esența latină”.

Netflix lansează SKY ROJO

Protagonistele din Sky Rojo, Coral (VERÓNICA SÁNCHEZ), Wendy (LALI ESPÓSITO) și Gina (YANY PRADO) își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (ASIER ETXEANDIA), proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises (MIGUEL ÁNGEL SILVESTRE) și Christian (ENRIC AUQUER). Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile.

Netflix lansează SKY ROJO

„Ne-am dorit ca Sky Rojo să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acțiunii: evadarea, cursa pentru supraviețuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică _”, spun Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

Netflix lansează SKY ROJO

Filmat la Madrid și Tenerife, Sky Rojo are două sezoane de opt episoade confirmate. Seria este produsă de Vancouver Media pentru Netflix, iar distribuția internațională este condusă de VERÓNICA SÁNCHEZ (_The_ Pier, 13 Roses), ASIER ETXEANDIA (Pain and Glory, Velvet), MIGUEL ÁNGEL SILVESTRE (Velvet, Sense8), cântăreața și actrița argentiniană, LALI ESPÓSITO (Casi Ángeles, Esperanza Mía), actrița cubaneză, YANY PRADO (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo), și ENRIC AUQUER (_La línea invisible, Perfect Life_).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută